Hogyan működik?

Csatlakozzon hozzánk!
Legyen Ön is Márkaguru néhány egyszerű lépés elvégzésével:

1. Regisztráljon az EverydayMe weboldalán, majd térjen vissza erre az oldalra.
Regisztráljon az EverydayMe-n!

2. Már regisztált az EverydayMe oldalán?
Akkor most már jelentkezni tud a Márkaguruk Klubjába!
Jelentkezzen Márkagurunak!

A Márkaguru-tagság előnyei:

 • Bennfentes ismeretek továbbítása

  Elsők között lehet, aki megismerhet új P&G termékeket. Bemutathatja a termékeket barátainak, családtagjainak, a háttérinformációkkal együtt.

 • Kipróbálás és megosztás

  Kipróbálhat új és korábbról ismert P&G termékeket. Ossza meg a termékélményeit és a termékmintákat barátaival vagy bárki érdeklődővel.

 • Együttműködés a márkákkal

  Támogassa kedvenc márkáit a véleményével: Mondja el nekünk saját és barátai őszinte visszajelzéseit és a termékekkel kapcsolatos benyomásokat.

Márkaguruként VIP betekintést kap a termékekről: a Márkaguruk Klubjának tagjaival együtt az elsők között lehet, aki megismerkedhet új P&G termékekkel, és lehetősége nyílhat együttműködni a kedvenc márkáival - mindez önkéntes és ingyenes.

Alapelvek

Tagság a Márkaguruk Klubjában: Alapelvek

Összeállítottunk néhány hasznos útmutatót, melyek segítenek Önnek, hogy a legtöbbet nyerhesse tagságából a Márkaguruk Klubjában.

1. Ön a döntéshozó

 • Ön dönthet, mely projektben szeretne részt venni – és mely termékeket szeretné ingyenesen és kötelezettségek nélkül kipróbálni.

 • Ha egy adott projekt kevésbé érdekli Önt, akkor egyszerűen vegye figyelmen kívül a részvételi lehetőséget.

2. Őszinteség

 • Hozza tudomására a projektben résztvevőknek, hogy a Márkaguruk Klubjának tagja.

 • Nem kell győzködnie barátait és családtagjait – csak kertelés nélkül mondja el őszintén, hogy mit gondol a termékről.

 • Emlékezzen – nem kell jobbnak feltüntetnie semmit, ami nem a valós. Ha olyan termékkel találkozik, mely nem nyeri el a tetszését, ossza meg velünk, hogy mit tart kevésbé jónak – és hogyan lehetne jobbá tenni.

3. Nyíltság

 • Csak azokat a teszt termékeket ajánlja más embereknek, melyeket arra érdemesnek tart.

 • Nem kell eljátszania semmit – csak meséljen természetességgel másoknak az új termékről.

 • Minden vélemény számít – még azok is, melyek nem egyeznek az Önével.

4. Legyen barátságos

 • A projektblogon lehetősége lesz megosztani véleményét a Márkaguruk Klubjának más tagjaival.

 • Őszinte véleménycsere indításához fontos, hogy barátságos és nyitott legyen.

5. Támogatjuk mindenkor

 • A tagsága a Márkaguruk Klubjában garantáltan szórakoztató lesz Önnek. Azonban ha bármilyen esetben támogatásra van szüksége, mi itt vagyunk Önnek.

 • Ha bármilyen probléma merül fel egy adott termékkel kapcsolatban, vagy kérdése van vele kapcsolatban, mindenféleképpen segíteni fogunk – csak lépjen velünk kapcsolatba.

 • Küldhet kérést a Márkaguruk Klubjának személyes kezelőfelületén, a “Segítség” linken keresztül, vagy közvetlenül email-ben az info@markaguruk.hu címen.

Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek a Márkaguruk Klubjának tagjai részére.

I. Bevezető.

Az általános EverydayMe tagság mellett, az EverydayMe és a Procter & Gamble Nagykereskedelmi Kkt. (P & G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38., Hungary) a regisztrált felhasználók és a www.everydayme.hu-n regisztrált tagok számára lehetőséget kínál, hogy a Márkaguruk Klubjának tagjaiként új termékeket teszteljenek és értékeljenek. Emellett a www.everydayme.hu nyújtotta egyéb szolgáltatások, mint például a Márkaguruk Klubjának projektblogján történő véleménycserére is lehetőség nyílik.

A www.everydayme.hu-n való regisztrációnak a Márkaguruk Klubjának tagságára történő kibővítése nem kötelezi a tagokat, hogy részt vegyenek a Márkaguruk Klubjának projektjeiben. A www.everydayme.hu tagokat semmilyen költség nem terheli, hogy kibővítsék tagságukat, vagy, hogy részt vegyenek a Márkaguruk Klubjának projektjeiben.

Jelen Felhasználói Feltételek elfogadásával Ön elfogadja a www.everydayme.hu Márkaguruk Klubjának felhasználói feltételeit.

II. Érvényesség

Jelen felhasználói feltételek minden www.everydayme.hu tagra vonatkoznak, akik kibővítették regisztrációjukat a Márkaguruk Klubjának tagságára.

III. Regisztráció.

A felhasználók részéről a www.everydayme.hu oldalon élő regisztráció szükséges, ahhoz, hogy létrehozzák tagságukat a Márkaguruk Klubjában, és részt vehessenek a Márkaguruk Klubjának projektjeiben, mint például új termékek tesztelésében.

Kérjük, ellenőrizze adatainak helyességét, amikor a Márkaguruk Klubjába regisztrál! Miután létrehozta új fiókját, egy e-mail-t fog kapni tőlünk, hogy visszaigazolja az e-mail címét.

IV. Adatvédelem/Személyes adat kezelése.

A www.everydayme.hu Adatvédelmi Közleménye a Márkaguruk Klubjában történő regisztráció során megadott személyes adatok használatára vonatkozik, továbbá más, adatvédelmet érintő esetekre. További részleteket itt talál: http://www.pg.com/privacy/hungarian/privacy_notice.shtml

V. Regisztráció érvényessége, megszüntetése.

A Márkaguruk Klubjában létrehozott regisztráció nem kötelezi a felhasználókat arra, hogy részt vegyenek a Márkaguruk Klubjának projektjeiben. A felhasználók bármikor megszüntethetik vagy törölhetik tagságukat a Márkaguruk Klubjában.

VI. Használati szabályzat, projektekben való részvétel, a „Márkaguru csillagok".

A Márkaguruk Klubjának programjában való részvételkor és más tagokkal történő kommunikáció során elvárás, hogy minden tag a vonatkozó törvények szerint, és más tagokkal szemben illemmel és tisztelettel viseltessen.

A Márkaguruk Klubjának projektjeiben a Márkaguruk Klubjának regisztrált tagjai közül kiválasztott csoport a Procter & Gamble termékeit kaphatja meg tesztelésre. A megkereséskor a kiválasztott tagok felé az az elvárás, hogy teszteljék és értékeljék a termékeket, illetve hogy beszéljenek róluk másoknak. A termékek népszerűsítése során a projektben résztvevő tagoknak említést kell tenniük arról, hogy a www.everydayme.hu(www.everydayme.hu) weboldalon futó Márkaguruk Klubjának marketing projektjében vesznek részt. A tagoknak (a Márkaguruk Klubjából) minden esetben a termékről alkotott saját véleményüket kell kifejezniük. További részleteket az egyes projektekre vonatkozó Részvételi Feltételek tartalmaznak, melyek irányadóak olyan esetekre nézve, melyeket ezen általános Felhasználói Feltételek nem szabályoznak.

A felhasználók nem támaszthatnak jogokat az egyes projektekben való részvételhez. A projekt résztvevőit a tagsághoz tartozó személyes adatok, valamint érdeklődésük és szokásaik alapján, illetve egyes, - a tagok által megadott adatok és információk alapján kerülnek kiválasztásra. A projektekben való részvétel feltétele, hogy a tag betöltötte a 18. életévét.

A Felhasználói Feltételek vagy az adott projekthez tartozó Részvételi feltételek megszegése esetén az www.everydayme.hu-nak joga van kizárni (a Márkaguruk Klubjának) tagjait egy projektből. A termékek vagy kiegészítők, melyeket a www.everydayme.hu vagy a Procter & Gamble által szervezett projektek részeként kapnak a Márkaguruk Klubja tagok , kereskedelmi forgalomba nem hozható termékmintának minősülnek. Ezen termékek értékesítése tilos az olyan és ahhoz hasonló oldalakon, mint a Vatera, vagy az eBay. Fontos, hogy bármely termékminta jogtalan értékesítése a márka tulajdonosának azon védjegyoltalmi jogának megszegése, melyet azért támasztottak, hogy a népszerűsítő ne értékesítse a tesztelésre szánt termékeket.

A Márkaguru csillagok a Márkaguruk Klubjának programjához tartoznak. A Márkaguru csillagoknak nincs pénzbeli értéke, és nem válthatóak pénzre. A Márkaguru csillagokat kizárólag a weboldalon meghatározott módon lehet használni. A Márkaguru csillagok nem átruházhatóak. A projektben való részvételért adott Márkaguru csillagok számát a www.everydayme.hu egyénenként határozza meg.

VII. Szerzői jog.

A www.everydayme.hu Márkaguruk Klubjának weboldala és egyéb dokumentumok, kiegészítők, melyeket a www.everydayme.hu megoszt a tagokkal (a Márkaguruk Klubjából), szerzői jogi védelem alatt állnak, és kizárólag a www.everydayme.hu irányelveinek és feltételeinek megfelelően használhatóak. Bármilyen egyéb másolás, terjesztés, megjelenítés vagy közzététel tilos, a szerzői jog tulajdonosának beleegyezése nélkül.

Abban az esetben, ha a www.everydayme.hu letöltésre kínál egy szoftvert, ez kizárólag a szoftver egyetlen számítógépen történő rendeltetésszerű használatára jogosítja Önt.

Ön minden szerzői jogát megtartja a feltöltött tartalmakra. A Promóciós felületre való belépéssel, valamint a tartalmak ezen felületre történő feltöltésével a tartalmakra vonatkozó bárminemű szellemi tulajdont illető jogot nem ruház át a Procter & Gamble-re. Ugyanakkor a tartalmak feltöltésével felhatalmazást ad a Procter & Gamble számára a tartalom nemzetközi, nem kizárólagos, jogdíjmentes, folytonos, átruházható használatára, újrafelhasználására, terjesztésére és megjelenítésére (pl. a Facebook-on) a média bármely területén, időkorlát nélkül, a Promócióval kapcsolatos céllal. Ön elfogadja, hogy az Ön által létrehozott tartalmak elérhetővé válnak a Márkaguruk klubjának oldalaira felkerülve, az összes azt megtekintő látogató számára. A felruházott engedély megszűnik, amikor Ön eltávolít vagy töröl bármilyen tartalmat a Márkaguruk Klubjának oldalairól.

Az everydayme Márkaguruk Klubjába történő tartalomfeltöltéssel kijelenti és garantálja, hogy:

Ön egyedüli szerző, és birtokosa a szellemi tulajdont illető jognak;

Minden feltöltött tartalom megfelel a valóságnak;

Betöltötte a 18. életévét;

A feltöltött tartalmak használata nem sérti ezen Felhasználói feltételeket.

Nem tölthet fel

(i) bárminemű tartalmat, mely más tulajdonát képezi, mint például védjeggyel és/vagy szerzői jogi védelemmel ellátott tartalom, bárminemű televízióban vagy rádióban sugárzott tartalom, mely nem az Ön tulajdonát képezi;

(ii) bármi magánjellegű információt más személy szellemi vagy fizikai egészségéről, politikai vagy vallási nézeteiről;

(iii) bármit, mely sértő egy adott faji, nemzeti, nemi, szexuális irányultságú vagy vallási csoporthoz tartozó személy vagy tagok számára;

(iv) bármit, mely gyalázkodó, megfélemlítő vagy megbélyegző más emberek számára;

(v) bármit, mely valamilyen úton információt ad ki személyes tulajdonságról, mely spamnek minősül, szexuális tartalmú, erőszakot ábrázoló, szadista vagy kegyetlenkedő;

(vi) bármit, mely illegális droghasználatot engedő;

(vii) bármit, mely egy vállalatot negatívan mutat be;

(viii) bármit, mely a magán termékeit vagy szolgáltatásait reklámozza.

Ön beleegyezik, hogy kárpótolja és kártalanítja az everydayme-t és a Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt.-t - 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38. (valamint tisztségviselőit, vezetőit, igazgatóit, képviselőit, leányvállalatait, vegyesvállalatait, munkatársait és harmadik fél szolgáltatóit) minden olyan követelés, igény és kár – beleértve jogi és bírósági kompenzáció – benyújtása esetén, melyek a fenti feltételek és vállalások Ön általi megszegéséből erednek.

A www.everydayme.hu-nak joga van – még a www.everydayme.hu oldalra való felkerülése előtt – moderálni, megváltoztatni, lerövidíteni vagy törölni bármilyen tartalmat a www.everydayme.hu weboldalon, amelyet saját döntése szerint úgy ítél meg, hogy sérti az irányelvekben foglaltakat vagy bármely egyéb kikötéseit a Felhasználási feltételeknek.

A www.everydayme.hu-nak joga van eltávolítani vagy a közzétételt visszautasítani bármilyen feltöltés esetén, bármilyen okból. Ön a P&G-vel kötött megállapodás hatályán belül felelős a részvételével kapcsolatos tartalmakért.

IX. Az everydayme weboldal és a Márkaguruk Klubjának szolgáltatásainak elérhetősége.

A weboldal és más szolgáltatások lehetnek ideiglenesen nem elérhetőek, technikai problémák okán.

X. Érvénytelenség, hatályos törvények.

Jelen Feltételek egyes rendelkezései részbeni, vagy teljes érvénytelensége, illetve hatálytalansága, valamint a Feltételek hiányossága, a Feltételek egyéb rendelkezéseinek érvényességét, illetve hatálytalanságát nem érintik. A regisztrált felhasználók és a Márkaguruk Klubja közötti jogi viszonyt a hatályos magyarországi törvények szabályozzák.

Süti elfogadása