Bonux 3az1-ben mosószerek

Bonux 3az1

Új Márkaguru-projekt: Bonux 3az1-ben mosószerek

 • A Bonux 3az1-ben mosószerekkel egyből három előnyre is szert tehetünk: nem csupán jól tisztítanak, de hosszan tartó frissességet is kölcsönöznek a ruháknak, és gazdaságos megoldást nyújtanak.

  A Bonux 3az1-ben mosószerekkel egyből három előnyre is szert tehetünk: nem csupán jól tisztítanak, de hosszan tartó frissességet is kölcsönöznek a ruháknak, és gazdaságos megoldást nyújtanak.

 • A Bonux 3az1-ben magnólia illatú mosópor színes és fehér ruhák mosására egyaránt alkalmas, és akár 30°-os mosáshoz is alkalmazható.

  A Bonux 3az1-ben magnólia illatú mosópor színes és fehér ruhák mosására egyaránt alkalmas, és akár 30°-os mosáshoz is alkalmazható.

 • A Bonux 3az1-ben Active Fresh folyékony mosószer különleges formulájának köszönhetően azon túl, hogy tisztít, hosszantartó kellemes illattal is ellátja ruháinkat a mosás után.

  A Bonux 3az1-ben Active Fresh folyékony mosószer különleges formulájának köszönhetően azon túl, hogy tisztít, hosszantartó kellemes illattal is ellátja ruháinkat a mosás után.

 • Az év első Márkaguru-projektjében 300 Márkaguru háziasszonnyal tesztelhetjük a Bonux 3az1-ben mosószereket, és online értékelések, valamint bejegyzések révén másokkal is megismertethetjük a termékek Az év első Márkaguru-projektjében 300 Márkaguru háziassz

  Az év első Márkaguru-projektjében 300 Márkaguru háziasszonnyal tesztelhetjük a Bonux 3az1-ben mosószereket, és online értékelések, valamint bejegyzések révén másokkal is megismertethetjük a termékek Az év első Márkaguru-projektjében 300 Márkaguru háziassz


Az elkövetkező hetekben 300 Márkaguru háziasszony közösen tesztelheti a Bonux 3az1-ben mosóport és folyékony mosószert, miközben okos ötletekre és tippekre is szert tehet.


Márkaguru-projektünk: Bonux 3az1-ben mosószerek

A projekt kezdetén minden kiválasztott Márkaguru ingyenes kezdőcsomagot kap, mely a következőket tartalmazza:

 • 1 db 300 g Bonux 3az1-ben magnólia illatú mosópor
 • 1 db 1.365 l Bonux 3az1-ben Active Fresh folyékony mosószer
 • Márkaguru Projektmenetrend

A projekt során szeretnénk:

 • 300 Márkaguru háziasszonnyal közösen kipróbálni a Bonux 3az1-ben mosószereket.
 • megosztani őszinte véleményünket mindkét Bonux termékről három online felmérés keretében.
 • értékelés formájában megírni véleményünket a Bonux 3az1-ben mosószerekről a www.shopline.hu oldalon.
 • megosztani okos ötleteinket a barátainkkal közösségi oldalakon (pl: Facebook, Instagram, YouTube).

Jelentkezés

Szívesen tesztelné Ön is a Bonux 3az1-ben termékeket, és tenne szert okos ötletekre és tippekre? A tesztelésben való részvételhez töltse ki a Jelentkezési kérdőívet 2016. január 25. délig!

Jelentkezem a tesztelésre!


Még nem tagja a Márkaguruk Klubjának?

Ebben az esetben először regisztráljon a www.everydayme.hu oldalon. Ezt követően csatlakozzon a Márkaguruk Klubjához, hogy tagként jelentkezni tudjon a projektekre.

Csatlakozom a Klubhoz!

A Márkaguruk Klubjához az EverydayMe oldalán regisztrált tagok tudnak csatlakozni, azért hogy felfedezhessenek, megismerkedhessenek új termékekkel és véleményükkel hatással lehessenek a márkák fejlődésére. A tesztelésekben való részvételre csak a Márkaguruk Klubjának tagjai tudnak jelentkezni.

Süti elfogadása