Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampon

Head & Shoulders

Gyakran Ismételt Kérdések

Head & Shoulders

Meddig érvényes, és hol lehet beváltani a teszt készletben található 20%-os kupont?

A kupon 2016. június 30-ig váltható be 225 és 250 ml-es Head & Shoulders samponokra minden magyarországi Tesco üzletben.

Már hetek óta használom a sampont, de nem csökkent a korpásodásom, és a fejbőröm továbbra is viszket. Mit tegyek?

A viszkető érzést a fejbőrön a Malassezia Globosa nevű mikróba okozza, ami ugyanaz a gomba, amely a korpásodást okozza. A korpásodás kezelésében a legnagyobb nehézséget a korpásodás visszatérő jellege jelenti. Ha a korpásodást nem kezelik rendszeresen, a tünetek és okok újra jelentkeznek. Ezért fontos a rendszeres és megfelelő kezelés. A Head & Shoulders samponok és kondicionálók aktív ZPT összetevője akár 72 órán keresztül is megállítják a Malassezia Globosa növekedését. Viszkető fejbőrre a borsmentát és mentolt tartalmazó termékek hűsítő érzést biztosítanak. Erre a problémára a Head & Shoulders Instant Relief azonnali enyhülést hoz a viszketésre.

Nincsen korpám, de kipróbáltam a sampont és azóta viszket a fejbőröm. Mit tegyek?

A viszkető érzés egyik leggyakoribb oka az érzékeny fejbőr. Ha nem áll fenn korpásodás, érdemes felkeresni a problémával egy bőrgyógyászt, aki segít megtalálni a viszkető érzés okát. Az érzékeny fejbőr kezelésére a Head & Shoulders Sensitive Scalp Care sampont ajánljuk, amely aloe vera kivonata és gyengéd formulája megkönnyebbülést jelent az érzékeny fejbőrnek, és puhává és kezelhetővé varázsolja a hajat.

Amióta a Head & Shoulders sampont használom a korpásodásom elmúlt, de a hajam zsírosodik. Mi az oka?

A fejbőrünk azért termel zsírt, hogy megőrizze az egészségét. A zsíros haj azt jelentheti, hogy a faggyútermelésünk nincs egyensúlyban. A Malassezia Globosa a faggyún él, amit a faggyúmirigyeink termelnek. Amikor a Malassezia Globosa mikróba növekszik, a faggyúmirigyeink aktívabbak, és több faggyút termelnek, ami miatt a mikróba tovább növekszik. A ZPT aktív összetevő, amely minden Head & Shoulders samponban és kondicionálóban megtalálható, megállítja a Malassezia Globosa növekedését 72 órán át, és visszaállítja a fejbőr egyensúlyát. Zsíros hajra a Head & Shoulders Citrus Fresh változatot ajánljuk.

Fakítja a sampon a festett hajat?

A Head & Shoulders samponok nem fakítják jobban a festett hajat bármilyen más samponnál. Festett hajra a Smooth and Silky 2in1 sampont ajánljuk, amely a száraz sérült hajat selymesen puhává és könnyedén kezelhetővé teszi.

A Head & Shoulders Menthol sampon használható korpamentes, zsíros hajra is?

Minden Head & Shoulders sampon használható korpamentes hajra is, mivel nem csak a korpát tünteti el, hanem ápolja a fejbőrt és a hajat.

Milyen gyakori használat ajánlott?

A Head & Shoulders samponok és kondicionálók biztonságosan használhatók minden nap.

Terveznek-e kifejezetten festett hajra való sampont bevezetni a piacra?

Minden évben termékek új sora kerül bevezetésre, de pillanatnyilag nincs tervben kifejezetten festett hajra való sampont bevezetni. Festett hajra a Smooth & Silky 2in1 sampont ajánlott, amely a száraz, sérült hajat selymesen puhává és kezelhetővé teszi.

A sampon használata után száraz a hajam. Mit tegyek?

Azt javasoljuk, hogy használja a Head & Shoulders kondicionálót második lépésként a hajmosási rutinja részeként. Ez lágyságot és kezelhetőséget biztosít a hajnak. A samponok mellett a kondicionálók is különböző változatokban kaphatók: válasszon egy kondicionálót, amely a legjobban megfelel az Ön fejbőre és haja igényeinek.

Terveznek-e Head & Shoulders gyereksampont bevezetni a piacra?

A Head & Shoulders termékcsalád minden évben új termékváltozatokkal bővül, sokféle illatban a legkülönbözőbb hajtípusokra kifejlesztve. Pillanatnyilag nem szerepel a tervek között kifejezetten gyerekeknek való Head & Shoulders sampont bevezetni a piacra.

Süti elfogadása