Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampon

Head & Shoulders

Új Márkaguru-projekt: Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampon

 • A revitalizáló Head & Shoulders sampon bizsergető mentolt tartalmaz, amely felfrissíti és megnyugtatja a fejbőrt. Kutatások bizonyítják, hogy már egy hét Head & Shoulders használat után is jelentős mértékben csökkennek a korpásodás tünetei és javul a fejb

  A revitalizáló Head & Shoulders sampon bizsergető mentolt tartalmaz, amely felfrissíti és megnyugtatja a fejbőrt. Kutatások bizonyítják, hogy már egy hét Head & Shoulders használat után is jelentős mértékben csökkennek a korpásodás tünetei és javul a fejb

 • A Head & Shoulders jelenlegi formulája 50 éves kutatás eredménye, amelynek köszönhetően a sampon használata nem jár olyan kellemetlen érzéssel vagy szaggal, melyre egy korpásodás elleni vagy fejbőrápoló sampon esetén számítanánk.

  A Head & Shoulders jelenlegi formulája 50 éves kutatás eredménye, amelynek köszönhetően a sampon használata nem jár olyan kellemetlen érzéssel vagy szaggal, melyre egy korpásodás elleni vagy fejbőrápoló sampon esetén számítanánk.

 • A korpásodás egy gyakori fejbőrprobléma. Legjellemzőbb tünete a fehér korpapelyhek megjelenése a hajban. Kialakulását 3 tényező együttes fennállása okozza.

  A korpásodás egy gyakori fejbőrprobléma. Legjellemzőbb tünete a fehér korpapelyhek megjelenése a hajban. Kialakulását 3 tényező együttes fennállása okozza.

 • Ebben a Márkaguru-projektünkben teszteljük a Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampont, és egy korpa teszttel ellenőrizzük a fejbőrünk állapotát a sampon használata előtt és után...

  Ebben a Márkaguru-projektünkben teszteljük a Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampont, és egy korpa teszttel ellenőrizzük a fejbőrünk állapotát a sampon használata előtt és után...

 • Majd adunk a barátainknak a teszt készletekből és a termékmintákból, hogy ők is elvégezhessék a korpa tesztet és továbbadhassák a mintákat az ő ismerőseiknek.

  Majd adunk a barátainknak a teszt készletekből és a termékmintákból, hogy ők is elvégezhessék a korpa tesztet és továbbadhassák a mintákat az ő ismerőseiknek.


Az elkövetkező nyolc hétben 1 000 Márkaguruval a Head & Shoulders Menthol sampont fogjuk tesztelni. Megbizonyosodhatunk a sampon hatékonyságáról, amit egy korpa teszttel is ellenőrzünk majd.


Márkaguru-projektünk: Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampon

A projekt kezdetén minden kiválasztott Márkaguru ingyenes kezdőcsomagot kap, mely a következőket tartalmazza:

Saját használatra:

 • 1 db Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampont (250ml)
 • 1 db teszt készletet saját használatra
 • Márkaguru Projektmenetrendet
 • Piackutatási kérdőíveket

Továbbadásra barátoknak:

 • 19 db Head & Shoulders teszt készletet, amely mind tartalmaz:

  • 1 db Head & Shoulders Menthol vagy Sports Fresh korpásodás elleni sampont (10ml)
  • 2 db tesztcsíkot
  • 1 db kupont, ami 20%-os kedvezményre jogosít fel Head & Shoulders korpásodás elleni sampon vásárlásakor
 • 30 db 10 ml-es Head & Shoulders termékmintát, amelyet a barátaink is továbbadhatnak az ő ismerőseiknek, akik szintén érintettek a korpásodásban

A projekt során szeretnénk:

 • 1 000 Márkaguruval közösen kipróbálni a Head & Shoulders Menthol korpásodás elleni sampont, valamint a használat előtt és után tesztcsíkkal ellenőrizni a fejbőrünk állapotát.
 • Megosztani őszinte véleményünket a Head & Shoulders-ről három online felmérésben és termékértékelés formájában az EverydayMe felületén.
 • Még ismertebbé tenni a Head & Shoulders-t: Továbbadni ismerőseinknek a teszt készleteket, amellyel ők is kipróbálhatják a sampont, és elvégezhetik a korpa tesztet. Illetve adni nekik termékmintát is, amit ők is továbbadhatnak az ismerőseiknek.
 • Minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ezek alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Head & Shoulders korpásodás elleni samponról.

Jelentkezés

Szívesen tesztelné Ön is a Head & Shoulders korpásodás elleni sampont, és kíváncsi a korpa teszt eredményére a sampon használata előtt és után? A tesztelésben való részvételhez töltse ki a Jelentkezési kérdőívet 2016. március. 7. délig!

Friss: A projektre való jelentkezés határideje: 2016. március 8. 11:00 óra!

Jelentkezem a tesztelésre!


Még nem tagja a Márkaguruk Klubjának?

Ebben az esetben először regisztráljon a www.everydayme.hu oldalon. Ezt követően csatlakozzon a Márkaguruk Klubjához, hogy tagként jelentkezni tudjon a projektekre.

Csatlakozom a Klubhoz!

A Márkaguruk Klubjához az EverydayMe oldalán regisztrált tagok tudnak csatlakozni, azért hogy felfedezhessenek, megismerkedhessenek új termékekkel és véleményükkel hatással lehessenek a márkák fejlődésére. A tesztelésekben való részvételre csak a Márkaguruk Klubjának tagjai tudnak jelentkezni.

Süti elfogadása