Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Lenor Unstoppables

Gyakran Ismételt Kérdések

Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Okozhatnak a Lenor Unstoppables illatgyöngyök allergiás reakciókat?

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök nagy mennyiségben tartalmaznak parfümöt és olyan technológiát, amely fokozatosan szabadítja fel az illatokat. Ezek bizonyos esetben okozhatnak allergiás tüneteket az arra érzékeny embereknél. Ha Ön allergiás a jelenlegi nem sensitive Lenor öblítőke, a legjobb, ha a továbbiakban a Lenor Sensitive öblítőt használja az illatgyöngyök helyett. Ha bármilyen panasza, kérdése merülne fel, kérjük, forduljon orvoshoz.

Tesztelik állatokon a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket?

Nem. Nem teszteljük a termékeinket állatokon, hacsak az a törvény által nincs előírva, és a partnereinket sem kérjük fel hasonló cselekedetre a nevünkben. Támogatjuk az olyan változtatásokat a törvényekben és rendeletekben, amelyek a szükségtelen állatkísérletek csökkentését és megszüntetését célozzák világszerte.

Lehet a Lenor Ustoppalbes illatgyöngyökkel gyermekek ruháit mosni?

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök biztonságosan használhatóak az összes színhez, szövethez, beleértve a gyermekek ruháit is. A termék nagy mennyiségű parfümöt tartalmaz, amely bizonyos esetekben allergiát okozhat az érzékeny embereknél, ezért mielőtt gyermekek ruháihoz használnánk, mindenképpen vegyük figyelembe, hogy a gyermekek és csecsemők bőre sokkal érzékenyebb a felnőttekénél.

A szárítógép használata milyen hatást gyakorol a Lenor Unstoppables illatgyöngyökre?

A Lenor Unstoppables illat teljesítményt teszteltük szárítógép használata után. A tesztek nem eredményeztek bármilyen negatív hatást az illat intenzitására.

Miért nem ajánlott öblítőt használni sportruházat mosásakor?

A legtöbb sportruházat olyan speciális anyagból készül, mely fokozottan magába szívja az izzadságot. Annak érdekében, hogy ezen ruháink megőrizhessék speciális tulajdonságaikat, nem ajánlott őket öblítővel mosni, ugyanis az öblítőkben található textillágyító összetevők csökkenthetik az anyag nedvszívó hatékonyságát. Ugyanakkor a Lenor Unstoppables illatgyöngy olyan egyedi textília illatosító, mely kiemelkedő frissességet nyújt sportruháink számára is, megkötések nélkül. A Lenor Unstoppables illatgyöngyök magas koncentrációban tartalmaznak parfümöt, mely tárolás közben akár 12 héten át friss illatot biztosít ruháink számára, így azok ugyanolyan frissek és illatosak maradnak, mint amikor kimostuk és elraktuk őket a szekrénybe.

Süti elfogadása