Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Lenor Unstoppables

Frissítettük a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt

Kibővítettük a Lenor Unstoppables projekt GYIK oldalát, és további információkat közöltünk arról, hogy miért nem ajánlott az öblítők használata sportruházat mosása esetén.


A Lenor csapatának segítségével most még részletesebben összefoglaltuk, hogy miben különböznek egymástól a Lenor Unstoppables illatgyöngyök és a folyékony öblítők, ha az összetevőket vizsgáljuk, és milyen okból használhatóak az illatgyöngyök olyan ruházat mosásához is, melyekhez az öblítők adása nem javasolt.

Miért nem ajánlott öblítőt használni sportruházat mosásakor?

A legtöbb sportruházat olyan speciális anyagból készül, mely fokozottan magába szívja az izzadságot. Annak érdekében, hogy ezen ruháink megőrizhessék speciális tulajdonságaikat, nem ajánlott őket öblítővel mosni, ugyanis az öblítőkben található textillágyító összetevők csökkenthetik az anyag nedvszívó hatékonyságát. Ugyanakkor a Lenor Unstoppables illatgyöngy olyan egyedi textília illatosító, mely kiemelkedő frissességet nyújt sportruháink számára is, megkötések nélkül. A Lenor Unstoppables illatgyöngyök magas koncentrációban tartalmaznak parfümöt, mely tárolás közben akár 12 héten át friss illatot biztosít ruháink számára, így azok ugyanolyan frissek és illatosak maradnak, mint amikor kimostuk és elraktuk őket a szekrénybe.

A kérdés és annak válasza a többi Gyakran Ismételt Kérdés között található ide kattintca.

1 Hozzászóló

Marakess • 11/10/2016 - 14:17 Elküldés ideje

Bevallom, én ezt eddig nem tudtam, vagy csak nem figyeltem... Bizony én hozzátettem a sportruhát is a többihez. Ezentúl akkor külön veszem és csak az illatgyöngyöt használom hozzá. A gond csak annyi, hogy ebből olyan kevés mennyiségű ruha gyűlik össze, hogy külön mosni kissé macerás... tárolni meg nem jó használtan. Így még taktikáznom kell hogy is lesz célszerű.

Vissza az elejére

Hozzászólás írása

Süti elfogadása