Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Lenor Unstoppables

Lenor Unstoppables: közös projektünk legszebb pillanatai.

Lenor Unstoppables illatgyöngyök


Az elmúlt 8 hét során 1.500 Márkaguruval közösen próbálhattuk ki a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket. A mai napon közös projektünk végéhez érkeztünk, ezért szeretnénk felidézni a legszebb pillanatokat.


Augusztusban 1.500 Márkaguru otthonába érkezett meg kezdőcsomagunk, mely hosszan tartó, intenzív illatfelhővel burkolta be ruháinkat és textíliáinkat. Azonkívül, hogy kipróbáltuk a Lenor termékcsalád legújabb tagját, rengeteg barátunkkal, családtagunkkal és ismerősünkkel is megismertettük kirobbanó frissességét. A közös fényképalbumunkba érkezett fényképek is bizonyítják, hogy jól éreztük magunkat a tesztelés során.

Közös Márkaguru-projektünk sikeressége szempontjából azonban nagyon fontos, hogy a Lenor csapata megismerje az Önök összegző véleményét a Lenor Unstoppables illatgyöngyökről, ezért arra szeretnénk kérni Önöket, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat a Záró felmérésben. A felmérés két hétig, tehát október 21-ig érhető el, fényképeiket és beszámolóikat pedig szintén 2 hétig tudják még elküldeni nekünk.

Kitöltöm a Záró felmérést!

Kapcsolattartónkkal, Zsófival szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a lelkes részvételért, és bízunk benne, hogy jól szórakoztak a projekt során, és kellemes élményekkel gazdagodtak a Lenor Unstoppables illatgyöngyöknek köszönhetően.

Nagyon köszönjük!

32 Hozzászólás

bellerne • 08/10/2016 - 18:14 Elküldés ideje

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a projektben. Nagy öröm volt számomra, hogy bemutathattam a rokonaimnak, munkatársaimnak, ismerőseimnek a Lenor Unstoppables illatgyöngyöt. Mindannyian örömmel fogadták és csak jó véleményeket mondtak róla.
Kellemes és hasznos időtöltés volt számunkra. Azóta is többen használjuk az illatgyöngyöket, hiszen ez az illat végig kíséri a napjainkat.
Még egyszer köszönöm, hogy a csapat tagja lehettem, várom az újabb projekteket.
Üdvözlöm a kapcsolattartókat és a csapatban résztvevőket is!

xildus • 08/10/2016 - 18:57 Elküldés ideje

Köszönöm ,hogy rèszt vehettem a projektben ès a csapat tagja lehettem.Egy nagyszerű termèket ismertem meg.!

tonline • 08/10/2016 - 19:06 Elküldés ideje

Nagyon örültem, és köszönöm, hogy részt vehettem ebben a tesztelésben. Több rokonommal, barátommal, ismerőseimmel kedveltettem meg ezt a márkát. Akik azóta is használják. Ők azok tovább adják az ismerőseiknek a tapasztalataikat. Így növekszik mindig a Lenor illatgyöngyök használóinak száma. Örülök, hogy segíthettem. Várom az újabb projektet.
Köszöntöm a kapcsolattartókat! Üdvözlöm a csapat többi tagját is.

Biuska • 08/10/2016 - 20:31 Elküldés ideje

Köszönöm, hogy tesztelhettem ezt az innovatív terméket.Pozitív véleményem alakult ki a tesztelés során a gyöngyökről,nagyon örülök, hogy kipróbálhattam :) Az elmúlt hetekben további felhasználási módokra jöttem rá (autóillatosító,porszívó illatosító stb) KÖSZÖNÖM !!!

pmarta • 08/10/2016 - 22:03 Elküldés ideje

Örülök, hogy bekerülhettem, szuper jó terméket próbálhattam ki, örömmel ajánlottam tovább.

SinkaEdit • 08/10/2016 - 23:27 Elküldés ideje

Köszönöm,hogy részt vehettem a projektben.Megismerthettem családtagjaimmal,barátaimmal ,kollégáimmal ezt a különleges terméket!

Piszmok • 08/10/2016 - 23:45 Elküldés ideje

Nagyon szépen köszönöm ezt a pár hetet! Remek termék tesztelésének lehettem részese!!! Sziasztok

Wendyke • 09/10/2016 - 00:54 Elküldés ideje

Lassan vége... Élveztem!
Örülök, hogy bekerülhettem a csapatba. Köszönöm szépen!
Üdvözöm a kapcsolattartókat és a márkagurukat is. Mindenkinek sok sikert kívánok!

Lille • 09/10/2016 - 10:43 Elküldés ideje

Köszönöm, hogy aktív szószólója lehettem ennek a csodás terméknek, bizalommal ajánlom, engem tökéletesen meggyőzött.

Ancsa83 • 09/10/2016 - 16:14 Elküldés ideje

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a szuper termék kipróbálásának és ajánlásának. Egy nagyszerű csapat jött össze. Üdvözlet, Sziasztok!

nagymacik • 09/10/2016 - 22:38 Elküldés ideje

Köszönöm,hogy itt lehettem Veletek és közösen tesztelhettük ezt a jó kis terméket!Én biztosan használni fogom és többen is azok közül,akik termékmintát kaptak tőlem.Üdv Mindenkinek!

szilvia2005 • 10/10/2016 - 10:40 Elküldés ideje

Köszönöm,hogy részt vehettem a tesztelésben.Sok emberrel megismertettem a terméket.Voltak pozitív,negatív vélemények.A pozitív véleménnyel levő emberek továbbadják tapasztalataikat,és ezáltal is növelik az illatgyöngyök használóinak a táborát.Üdvözlöm a kapcsolattartókat és a csapat többi tagját.

VictoriaA • 10/10/2016 - 11:56 Elküldés ideje

Köszönöm ,hogy rèszt vehettem a projektben! Szeretem az illatos ágyneműt! A ruhák illatosításához minden hazi asszony öblítőt használ. Én is használtam, de nem tudtam megtalálni azt az illatot, amely megtetszene nekem, de Lenor Unstoppables illatgyöngyök nagyon megleptek és nagyon megtetszett az illatuk.

Kotty • 10/10/2016 - 12:21 Elküldés ideje

Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a projektben, sok-sok új élménnyel lettem gazdagabb! :)

Pyross • 10/10/2016 - 12:38 Elküldés ideje

Szuper volt! Köszönöm, hogy részese lehettem a projektnek. Remélem jó munkát végeztem és hamarosan újra tesztelhetünk.
P.

Grimb • 10/10/2016 - 23:14 Elküldés ideje

Szép estét Mindenkinek!
Köszönöm a lehetőséget,hogy kipróbálhattam a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket. A tesztelés óta nem csak az én ruháim illatoznak rendszeresen,hanem a legtöbb 'tesztalanyom' ruhái is. Pár ember kivételével mindenkit meggyőzött a gyöngy és állandó tagok lettek a gyöngy használók táborába.
Remélem tudtam segíteni a munkámmal és máskor is a segítségükre lehetek.
Üdvözlöm a kapcsolattartókat és mindenkit aki a csapat tagja volt!:)

Nyuszika78 • 11/10/2016 - 20:55 Elküldés ideje

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tesztelésben és a termék népszerűsítében. Engem minden tekintetben meggyőzőtt a termék, a továbbiakban is csak ajánlani fogom. Remélem hamarosan újból tesztelünk. :-)

Bolda • 13/10/2016 - 11:49 Elküldés ideje

Köszönöm a lehetőséget, hogy egy új terméket tesztelhettem. Enélkül valószínűleg ki sem próbáltam volna ezt a terméket. Sőt én eddig egy másik márka öblítőjét használtam, de kíváncsi lettem a Lenor öblítőire is, így mostmár azokat használom. :D
Nem szoktam váltani, ha egy termék beválik, így enélkül maradtam volna a régi öblítőmárkánál, pedig a Lenor jobbnak tűnik.

Pottomke • 13/10/2016 - 14:18 Elküldés ideje

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tesztelésben és hogy másoknak is örömet szerezhettem a termékmintákkal!
Eddig nem használtam Lenor öblítőt, most viszont áttértem arra, sőt még a szárítógépbe való illatkendőt is beszereztem. Továbbra is bátran fogom ajánlani a Lenor termékeket másoknak. Köszönöm még egyszer.

Domberka • 17/10/2016 - 12:57 Elküldés ideje

Sajnos a projektbe nem választottak be, de termék mintát kipróbálhattam. Mivel úgy érzem, ez az oldal arról szól, hogy őszinte véleményt mondjunk, ezért én ezt szeretném tenni. Nagyon jó illata volt a gyöngyöknek mikor a mosógépbe tettem, és teregetéskor is nagyon élveztem az illathatást. Direkt olyan pokrócokat ruhákat mostam, amiket sokat használunk a 2 házi cica miatt, mégis miután kiterítettem a pokrócokat a kanapéra már aznap délután - másnap sem éreztem az illatot, amivel a reklám kecsegtet. Ezt leszámítva, a teregetést tényleg élvezetesebbé tette. :) Köszönöm, hogy kipróbálhattam.

krisztina74 • 17/10/2016 - 17:29 Elküldés ideje

nagyon örülök hogy bekerülhettem .a projektben . terméket próbálhattam .és hogy örömet szerezhetem másoknak. köszönöm szépen a lehetöséget.

krenat • 18/10/2016 - 19:07 Elküldés ideje

Én is nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ezt az igazán különleges terméket! Sajnos közben a számítógépem elromlott, és nem tudtam olyan aktívan részt venni a tesztelésben itt a blogon, és egyéb internetes felületeken, mint szerettem volna. Amit tudok, még pótolok most :)

Piszmok • 20/10/2016 - 14:40 Elküldés ideje

Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a remek tesztelésen és lehetőségem nyílt megismerni ezt a szintén remek terméket! Köszönöm az ismerősöknek, rokonoknak a közös munkát és természetesen az itt résztvevőknek is, hogy sok új tapasztalatot gyűjthettem! És végezetül köszönök mindent a kapcsolattartóknak is! Várom, hogy egy újabb projektben vehessek részt! Üdv: Dóri

Fishikeee • 20/10/2016 - 22:20 Elküldés ideje

Köszönöm,hogy részt vehettem. Sok örömöt és élményt szerzett a projekt.Köszönöm mégegyszer!!!

Zizike87 • 02/11/2016 - 15:35 Elküldés ideje

Kaptam egy termékmintát tesztelésre, és sajnos én nem jó tapasztalatokról számolhatok be. Az illata fantasztikus, és valóban nagyszerű érzés már a mosás alatt érezni. Azonban olyan mértékű bőrirritációt okozott a saját magam és a gyermekem számára, hogy orvoshoz kellett vele fordulni. Az érintett ruhákat plusz két alkalommal kellett kimosnom, hogy eltűnjön belőlük az illat. Lenor öblítőt használunk nap mint nap a mosásokhoz, ezért nem gondoltam volna, hogy ez a termék ekkora gondot tud okozni. Én biztosan soha nem fogom megvásárolni.

Marakess • 02/11/2016 - 19:52 Elküldés ideje

Szuper volt! Most, hogy elfogyott hiányzik az illata...vennem kell!

Nagyi • 04/11/2016 - 11:08 Elküldés ideje

Kaptam egy illatmintát, amit függönyeim mosásánál akartam felhasználni, hogy sokáig kellemes illatuk legyen. Azt reméltem, hogy minden alkalommal, amikor megmozdítjuk a függönyt, felszabadul majd a kellemes illat, mintha frissen mosott lenne a függöny, akár pár hét után is. Sajnos nem így történt. a Mosás után, isteni illat lengte be a lakást. Egész családomnak nagyon tetszett, ám már másnap sem éreztük, akkor sem, amikor közelről szagoltuk a függönyt. Valószínűleg rossz volt az ötlet. lehet, hogy a műszálban nem marad meg sokáig. Még nem vettem terméket, mert a kipróbáláshoz kicsit drágának érzem, főleg a csalódás után, de talán pamut vagy más természetes anyagban tartósabb az illata. Ha lesz lehetőségem, ezt is kipróbálom, és ha így van, valószínűleg vásárolok belőle, mert nagyon szeretem az illatos ruhákat.

lilianne • 04/11/2016 - 17:41 Elküldés ideje

A levélben azt írták, hogy kaptam mintát de ez nem így történt. Remélem később megkapom.

KPKata • 23/02/2017 - 23:21 Elküldés ideje

Ma kaptam meg az illatgyöngyöket, rögtön munkára is fogtam, bepakoltam egy mosást. Nagyon tetszik az illat, az egész lakásban terjeng :) A tartósságról még nem tudok beszámolni, de nagyon kíváncsi vagyok, mert az öblítőkkel általánosságban az a gondom, hogy nem marad meg az illatuk. Ha kitavaszodik, mindenképpen kipróbálom egy szabadtéri szárításnál is, remélem ott sem veszik el az illat.

Moncsi1226 • 06/03/2017 - 18:44 Elküldés ideje

Kaptam egy illatmintát kipróbáltam és nagyon megtetszett az illata a ruhákon sokáig lehet érezni a kellemes illatot, Azóta vásároltam a boltban de mi tagadás nálunk kicsit borsos az ára 2000ft de mivel nagyon megtetszett és már hiányzott az a jó illatú ruha hát megvettem..

ildikocska • 19/04/2017 - 07:33 Elküldés ideje

Köszönöm, hogy részt vehettem a tesztben. Fantasztikus illata van a ruhának, azóta már többször vásároltam, minden illatot kipróbáltam, mindenkinek ajánlani tudom csak!!! köszönöm

Marakess • 26/04/2017 - 13:02 Elküldés ideje

Én a 2016-os projektben vehettem részt és annyira megszerettem az illatgyöngyöket, hogy azóta is használom. Ha jól emlékszem azóta a 4. flakont vettem. Mindig vadászom, hogy hol akciós, legutóbb a menyemnek is vettem, mert ő is megszerette anno amikor mintát adtam neki.

Vissza az elejére

Hozzászólás írása

Süti elfogadása