Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Lenor Unstoppables

Lenor Unstoppables: Mit mondanak a barátok és ismerősök?

Lenor Unstoppables: Mit mondanak a barátok és ismerősök?


Közös projektünk utolsó előtti hetében számos visszajelzést kaptunk már a résztvevők beszélgetőtársaitól is a Lenor Unstoppables illatgyöngyökről. Sőt, arra is volt már példa, hogy a barátok kollégái és ismerősei is tudomást szereztek a tesztelésről, és termékmintákat kértek.

Az indulócsomagban kapott termékminták és szórólapok segítségével barátaink és családtagjaink is megismerkedhettek a Lenor Unstoppables termékkel, de akár ennél tovább is elérhetett a híre közös tesztelésünknek. Kiválogattunk néhány példát beszámolókból, melyekből kiderül, hogy kik próbálhatták ki a termékmintákat:

Édesanyám mesélte a munkatársainak, hogy bekerültem a Lenor Unstoppables illatgyöngyök tesztelői közé. Annyira felkeltette az érdeklődésüket, hogy kértek tőlem termékmintát.

Márkaguru t_klau beszámolójából

Másik két kolléganőm is azután vásárolt, miután tőlem kaptak mintát a gyöngyökből. Ők is nagyon lelkesek, egyikőjük a szomszédasszonyának adott próbálni.

Márkaguru Szerencse8 beszámolójából

@Mindenki: Már sikerült továbbadni a 15 db termékmintát és szórólapot a barátoknak és ismerősöknek? Mit mondanak ők a Lenor Unstoppables illatgyöngyökről? Várjuk a barátok visszajelzéseit beszámolóikban! Beszámoló küldése

12 Hozzászólás

dzne1960 • 28/09/2016 - 18:29 Elküldés ideje

Én már rég elosztogattam a mintákat. Voltak akik vettek is azóta, de többen vannak azok akik nem. Valahogy az én tesztelőimnek nem tetszik az illatgyöngy. Én is ezen a véleményen vagyok, hogy inkább nem,mint igen.
Ha vettem volna, akkor sajnos pénzkidobásnak tartottam volna.
Az összegző vélemény nagyrészt:
-illat isteni
-illat friss érzést kelt
-hosszan tartó
-öblítő nélkül nem lehet használni, mert a ruhák durvák,kemények, és nehezen vasalhatók lesznek
-teljes adag illatgyöngy használata mellett, úgy, hogy az öblítő is adagolva van (nagyrészt Lenor öblítő) még úgy is érezni durvaságot.
-Ahhoz, hogy a ruhák ne legyenek durvák max pár db gyöngy használata javasolt
-Kitünő valóban olyan ruhákhoz amikhez eredetileg nem kell öblítőt használni, azok nem durvulnak, mondjuk szerintem azok alapból nem is tudnak :)

Ezek az összegző vélemények saját + 15 tesztelőm tapasztalata alapján.
A tesztelők többsége csak akkor vásárolná meg az illatgyöngyöket, ha abba lenne külön öblítő koncentrátum is, így egyrészt az ára, de nagyobb részt a durvasága miatt inkább nem.
Sajnálom, hogy ilyen vélemény alakult ki, teljesen másra számítottam/számítottunk

Pyross • 29/09/2016 - 20:47 Elküldés ideje

Sziasztok!
Nálam pozitívak a vélemények. A férfiak nem választanák a Blisst és a Lavisht, illetve egy katona rokonom a Fresht sem, de mások elégedettek. :-)
P.

Grimb • 29/09/2016 - 20:59 Elküldés ideje

Szép estét Mindenkinek!
1-2 ember kivételével az én kis tesztelő brigádom elégedett a termékkel. Nagyon sokan már vásároltak is,főleg Fresh illatot. Picit drágának tartják,de mindenki próbálja akciós áron venni. Fodrászomnak nem rég rendeltem 5 dobozzal,mert nagyon jó áron volt:) Nekünk is nagyon bevált.

Nikolett88 • 30/09/2016 - 14:55 Elküldés ideje

Tisztelt Everydayme!a naokban kaptam meg Önöktől a termékmintát,már nagyon vártam a postást.Vajon mikor érkezik meg a csomagom.Megérkezett,és nekem csak pozítiv tapasztalatim vannak.Ágyneműt mostam vele,és valóban nagyon jó illata van,még most is érezni a finom illatot. A mosógépben tökéletesen feloldódik.Köszönöm szépen
Roszik Nikolett

csilla0829 • 04/10/2016 - 11:28 Elküldés ideje

Minden termékminta kiosztásra került, mindenki ki is próbálta az illatgyöngyöket és nagyon meg voltak az illattal elégedve. Többen azt nem értik miért a dobba kell tenni, ki is próbálták úgy, hogy az öblítő tartóba helyezték, és azt mondták sokkal intenzívebb volt az illata, mivel nem a gyöngyök az öblítővel együtt kerültek be a dobba, így nem lett annyiszor kiöblítve a ruhából az illat.

lav86 • 04/10/2016 - 11:43 Elküldés ideje

Sajnos a minták nagyon hamar elfogytak, bőven tudtam volna még osztogatni az ismerősök, szomszédok, kollégák között. Sokan már csak a közös ismerősök tapasztalatairól hallottak, ami meggyőzte őket, de jó lett volna mindenkinek mintát is adni. A termék szinte mindenkinek nagyon tetszik, az illatát is szeretik, bár kicsit sokallják az árát, de mindenki keresi, hogy mikor, hol akciós.

Gar1 • 04/10/2016 - 16:31 Elküldés ideje

én már majdnem mindet elosztogattam csakúgy mint családtagoknak , ismerősöknek barátnak már alig maradt pár darab a termékmintákból , szinte mindenkinek tetszett még nagybátyámnak is pedig ő férfi.

evacska • 04/10/2016 - 16:40 Elküldés ideje

Nem találkoztam olyan emberrel akinek ne tetszett volna az illatgyöngyök illata,nagyon sokan kiprobálták,és vettek terméket hogy mindig velük is ott lehessen.....

Momo • 05/10/2016 - 07:38 Elküldés ideje

Én már az elején kiosztogattam a mintákat, barát, kolléga, rokon, még kevésnek is bizonyult. A visszajelzések alapján meglepődtek, hogy tényleg milyen sokáig és intenzíven friss illatúak a ruhák. Csak többen jelezték, hogy az ára magas kissé. Főleg, ha öblítővel kombinálva használják.

kiralyliliom • 06/10/2016 - 13:20 Elküldés ideje

Barátnőmnek nagyon tetszett az illatgyöngy éd aziránt is érdeklődött,hogyan jutottam hozzá. Meséltem neki az everydaymy.hu weboldalról. Azt mondta,ő is meglátogatja ezt az oldalt...

pmarta • 08/10/2016 - 22:08 Elküldés ideje

A tesztelőim mindegyike látta már a tv reklámot, érdeklődéssel fogadták a gyöngyöket, általában megfogadták a tanácsomat, hogy semleges illatú öblítőhöz, az ajánlottnál kevesebb gyöngyöt tettek. Különösen az ágynemű-törölköző-függöny mosásakor nagyon bevált, a hétköznapi ruhák amúgy is gyakran kerülnek mosásba.

SinkaEdit • 21/10/2016 - 22:13 Elküldés ideje

A barátnőmnek az elsők között adtam termékmintát.Tegnap eljött 1 kávéra,a kabátjának olyan finom fresh illatgyöngy illata volt,hogy az egész ebédlőt átjárta.A munkahelyén az öltözőben olyan illat van a ruháitól.Teljesen beleszerelmesedett ebbe az illatba.

Vissza az elejére

Hozzászólás írása

Süti elfogadása