Lenor Unstoppables illatgyöngyök

Lenor Unstoppables

Új Márkaguru-projekt: Lenor Unstoppables illatgyöngyök

 • A Lenor Unstoppables illatgyöngyök intenzív, friss illattal töltenek meg minden mosógépben mosható textíliát, amely frissesség tárolás közben akár 12 hétig is eltarthat.

  A Lenor Unstoppables illatgyöngyök intenzív, friss illattal töltenek meg minden mosógépben mosható textíliát, amely frissesség tárolás közben akár 12 hétig is eltarthat.

 • A szilárd állagú gyöngyök a mosás kezdetén a mosógép dobjába helyezve feloldódnak a mosás alatt.

  A szilárd állagú gyöngyök a mosás kezdetén a mosógép dobjába helyezve feloldódnak a mosás alatt.

 • Az új illatgyöngyök három különböző illatban kaphatóak, hogy kiválaszthassuk azt az illatot, ami a legjobban illik a hangulatunkhoz.

  Az új illatgyöngyök három különböző illatban kaphatóak, hogy kiválaszthassuk azt az illatot, ami a legjobban illik a hangulatunkhoz.

 • A használata egyszerű: A mosóprogram elindítása előtt szórjuk az illatgyöngyöket közvetlenül a mosógép dobjába mielőtt elkezdenénk a mosást, majd a megszokott módon adagoljunk a mosáshoz mosószert és folyékony textilöblítőnket.

  A használata egyszerű: A mosóprogram elindítása előtt szórjuk az illatgyöngyöket közvetlenül a mosógép dobjába mielőtt elkezdenénk a mosást, majd a megszokott módon adagoljunk a mosáshoz mosószert és folyékony textilöblítőnket.

 • Az illatgyöngyök és a textilöblítők együttes használatával saját, egyedülálló illatot kreálhatunk magunknak...

  Az illatgyöngyök és a textilöblítők együttes használatával saját, egyedülálló illatot kreálhatunk magunknak...

 • ...az új illatgyöngyökről szerzett tapasztalatainkat pedig megoszthatjuk barátainkkal és családtagjainkkal is.

  ...az új illatgyöngyökről szerzett tapasztalatainkat pedig megoszthatjuk barátainkkal és családtagjainkkal is.


Az elkövetkező nyolc hétben 1.500 Márkaguruval a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket fogjuk tesztelni.


Legyen Ön is tagja a projektcsapatnak és tesztelje a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket, amelyek innovatív formulája 9-szer több parfümösszetevőt tartalmaz, mint a Lenor alaptermékek. Kreáljon Ön is saját illatot, és fedezze fel a frissességet, ami tárolás során akár 12 hétig is eltarthat.

A projekt kezdetén minden kiválasztott Márkaguru ingyenes kezdőcsomagot kap, mely a következőket tartalmazza:

Saját használatra:

 • 1 db Lenor Unstoppables „Fresh” illatgyöngyöket (275g)
 • Márkaguru Projektmenetrendet
 • Piackutatási kérdőíveket

Továbbadásra barátoknak:

 • 15 db Lenor Unstoppables illatgyöngyök termékmintát (30g), amely 1 - 1,5 mosásra elegendő
 • 15 db szórólapot

A projekt során szeretnénk:

 • 1.500 Márkaguruval közösen kipróbálni a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket.
 • Megosztani őszinte véleményünket a Lenor Unstoppables illatgyöngyökről három online felmérésben és termékértékelés formájában az EverydayMe felületén.
 • Még ismertebbé tenni a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket a barátaink, családunk és ismerőseink körében, megismertetni velük a háttérinformációkat, valamint a termék használatának előnyeit.
 • Minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ezek alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Lenor Unstoppables illatgyöngyökről.

Jelentkezés

Szívesen tesztelné Ön is a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket? A tesztelésben való részvételhez töltse ki a Jelentkezési kérdőívet 2016. augusztus 8. délig!

Friss: A projektre való jelentkezés határideje: 2016. augusztus 15. 12:00 óra!

Fontos

Ahhoz, hogy elküldhessük Önnek a Kezdőcsomagot, és E-mailben tájékoztathassuk a projekt menetéről, szükséges a hozzájárulása, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel ezen a két elérhetőségen.
Kérjük, ha szeretne bekerülni a projektcsapatba, a Személyes kezelőfelületén, a Profil beállításoknál alulra görgetve engedélyezze, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot E-mailben és postai úton is.


Még nem tagja a Márkaguruk Klubjának?

Ebben az esetben először regisztráljon a www.everydayme.hu oldalon. Ezt követően csatlakozzon a Márkaguruk Klubjához, hogy tagként jelentkezni tudjon a projektekre.

Csatlakozom a Klubhoz!

A Márkaguruk Klubjához az EverydayMe oldalán regisztrált tagok tudnak csatlakozni, azért hogy felfedezhessenek, megismerkedhessenek új termékekkel és véleményükkel hatással lehessenek a márkák fejlődésére. A tesztelésekben való részvételre csak a Márkaguruk Klubjának tagjai tudnak jelentkezni.

Süti elfogadása