Oral-B Professional Care 500 és blend-a-med Pro-Expert All-In-One

Oral-B Professional Care 500

Gyakran Ismételt Kérdések

Oral-B Professional Care 500

Frissen tömött fog esetén lehetséges az Oral-B Professional Care 500 azonnali használata, vagy érdemes néhány napot várni vele?

Azt tanácsoljuk, hogy ilyen esetben kérje ki fogorvosa véleményét a beavatkozás után. Legtöbb esetben a tömés után azonnal használható az Oral-B elektromos fogkefe.

Fogpótlás (korona vagy híd) esetén a pulzáló mozgás nem ártalmas a rögzítésre?

Az Oral-B elektromos fogkefe használata nem ártalmas a fogpótlásokra. Érdemes azonban ilyen esetekben a Floss Action vagy az Ortho cserélhető fogkefefejet használnunk.

Mi az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe garantált élettartama?

A Braun a vásárlás napjától számítva két év garanciát vállal termékeire.

A fogkefefejek erősségében van különbség a hagyományos fogkefékhez képest?

A cserélhető fogkefefejek nincsenek kategorizálva lágy, közepesen erős és erős sörték szerint, így ez a csomagolásukon sincs feltüntetve. Mindazonáltal a Sensitive és Oral-B Kids fogkefefejek jelentősen lágyabb sörtékkel rendelkeznek, így ezek hasonlóak a lágy fogkefékhez.

Milyen fogkefefejek használhatóak az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkeféhez?

A fogkefefejek kompatibilisek az összes Oral-B elektromos fogkefével, így akár többfajtát is kipróbálhatunk, hogy eldöntsük, melyik számunkra a legmegfelelőbb. Többek között az alábbi cserélhető fogkefefejeket különböztethetjük meg: Precision Clean, 3D White, Floss Action, Sensitive, TriZone, Kids.

Gyermekek is használhatják az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefét?

Igen. Az Oral-B KIDS fogkefefej kifejezetten azon gyermekek számára lett kifejlesztve, akik első fogváltásukon vannak túl, illetve jelenleg vegyes fogazattal rendelkeznek (tejfog és maradandó fog egyaránt). A kezdőcsomagban lévő Precision Clean fogkefefejet azok a gyermekek használhatják, akik már vegyes fogazattal rendelkeznek, illetve túl vannak a második fogváltáson.

A későbbiekben is ugyanannyi időt vesz igénybe a töltés, mint első alkalommal?

A fogkefe teljes feltöltése legalább 17 órát vesz igénybe, és rendszeres használat mellett (napi kétszer 2 perc) körülbelül egy heti fogmosást tesz lehetővé. Az akkumulátor lemerülését a piros töltésjelző fény villogása jelzi. Mindennapi használat mellett a markolatot célszerű a töltőegységen tárolni, mert így a készülék megőrizheti teljes feltöltöttségi állapotát. Noha túltöltés nem lehetséges, környezetvédelmi okokból az Oral-B javasolja a készülék áramtalanítását a konnektorból a következő töltésig. Amennyiben a töltés megkezdésekor a töltéskijelző fény nem kezd el azonnal villogni, folytassa a töltést. A villogás kb. 10-15 perc elteltével bekapcsol.

blend-a-med Pro-Expert All-In-One

Mi az oka annak, hogy fogmosáskor kevésbé habzik a fogkrém?

A blend-a-med Pro-Expert fogkrém más fogkrémekhez képest az egyedülálló formula (Stannous Complex) miatt habzik kevésbé. A formula két technológiát ötvöz: a stabilizált ón-fluorid védelmet nyújt a fogszuvasodás, fogínyproblémák, fogzománc-erozió és fogérzékenység ellen, miközben a polifoszfát megelőzi a fogkő képződését és a fogak elszíneződését. Az összetevők átfogó védelmet, valamint kozmetikai előnyöket egyaránt biztosítanak fogainknak.

Mi az oka annak, hogy alkalmanként fogmosás után egy átlátszó réteg képződik a számban?

A szájában észlelt vékony hártya egy egészséges folyamat része, mely csak alkalmanként figyelünk fel. Nem irritációt jelent, hanem egy természetes folyamat eredményeként jön létre, mely során a nyálkahártya elhalt sejtjei távoznak a szájból. A blend-a-med Pro-Expert fogkrém tisztító hatása felgyorsítja ezt a folyamatot, és így jobban észrevehető a nyálkahártya legfelső, elhalt rétegének leválása és távozása. A fogkrém kevesebb vizet tartalmaz, vagyis a felületaktív anyagok oldhatóbbá válnak fogmosás közben, és ez okozhatja a hámló réteget. Néhány alkalom után azonban egyre ritkábban fordulhat elő vagy teljesen meg is szűnik. Lehetséges tanácsok, amik segíthetnek: öblítéskor használjon több vizet, illetve fogmosás előtt vizezze be alaposabban a fogkeféjét.

Süti elfogadása